Verzuimapplicatie

Als u zelf de regie op uw verzuim uitvoert is het verstandig dit te doen met een webbased verzuimapplicatie. In de applicatie worden alle medewerkers ingevoerd en eenmalig de verzuimafspraken vastgelegd van uw bedrijf.

De verzuimapplicatie signaleert op basis van de wetgeving en uw eigen afspraken wanneer er een activiteit moet worden uitgevoerd. U kunt zelfs bepaalde taken koppelen aan personen die een rol spelen in de verzuimbegeleiding. Denk aan bijvoorbeeld de periodieke contacten die uw leidinggevende moeten hebben met uw medewerker.

De verzuimapplicatie biedt u nog meer gemak. Alle UWV formulieren vindt u hier ook. Op het moment dat u deze oproept zijn ze voor zover mogelijk al ingevuld op basis van de gegevens van uw medewerker.

Alle contacten met uw medewerker kunt u in de applicatie kwijt. U heeft direct toegang tot de terugkoppelingen van verzuimgesprekken en spreekuren door de verzuimmanager en bedrijfsarts.

Mocht het zover komen dat uw medewerker een WIA aanvraag moet doen dan heeft u met 1 druk op de knop het hele dossier paraat.

Uiteraard kunt u ook verzuimcijfers generen van uw organisatie.

Als u besluit om gebruik te maken van de applicatie dan krijgt u een korting op uw basiscontract. Tenslotte is uw gemak ook ons gemak!

Prijs webbased verzuimapplicatie:

Prijs per medewerker per jaar €20,- excl. BTW

In combinatie met een basiscontract krijgt u een korting van €5,- per medewerker per jaar op de prijs van het basiscontract.