Verzuimcontract

Contracten voor verzuim zijn er in allerlei soorten. Als u er 5 op een rij legt hebben ze allemaal net een iets andere inhoud. Ook de prijsstelling verschilt nogal eens. Wij doen er niet ingewikkeld over. Voor u geldt maar 1 ding. U wilt voldoen aan de wettelijke eisen. Het contract van  Gaasbeek Advies is daarom alleen ingericht op de verplichtingen die de Wet Verbetering Poortwachter stelt. Uiteraard kunnen we aanvullende diensten afspreken met u binnen het contract. Uitgangspunt is dat het contract bij uw organisatie past en niet andersom. Maatwerk dus!

Verzuimverzekering

Veel (kleinere) ondernemers hebben een verzuimverzekering. Hiermee verzekerd u het financiële risico bij ziekteverzuim. De rapportages die de verzekering nodig heeft bij de claim beoordeling verzorgen wij natuurlijk ook voor u.

Bij het afsluiten van een verzuimverzekering spreekt u een eigen risico periode af. Dit is de periode dat u zelf het financiële risico draagt. Evalueer u verzekering jaarlijks. Dit doet u o.a. door naar uw verzuimcijfers te kijken. Het kan u veel kosten besparen. Hoe korter de eigen risico periode, hoe meer premie u betaalt. Verzuimcijfers en de verzuimverzekering zijn daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Gaasbeek Advies werkt samen met een landelijke verzekeraar die een sterk lokaal karakter heeft. Heeft u vragen over uw huidige verzekering of wilt u deze door middel van een analyse eens goed beoordelen? Wij helpen u graag verder.

Hier vindt u het basiscontract van Gaasbeek Advies.